X
تبلیغات
گورمند - خورشت قارچ

شنبه سی ام تیر 1386

خورشت قارچ

مواد لازم:

 روغن مایع= 100 گرم
- پیاز=2 عدد (300 گرم)
- فلفل دلمه ای= 3 عدد (350 گرم)
- رب گوجه فرنگی= 2 قاشق غذاخوری
- پودر کاری= 1 قاشق چایخوری
- خردل=1 قاشق چایخوری
- چاشنی خورشت مگی= یک بسته
- آب =500 میلی لیتر
- قارچ= 750 گرم
- آب لیموترش= 3 قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ= 2 عدد
- فلفل= 1 قاشق چایخوری

- نمک= نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:







منبع:اسرار مگی

1
روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن
تفت دهید تا طلایی شود.
2
فلفل دلمه ای را به قطعات متوسط برش داده، به پیاز
 اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید.
3
رب گوجه فرنگی، پودر کاری و خردل را اضافه کنید.
4
چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.
5
آب را اضافه کنید.
6
قارچ ها را به 4 قسمت تقسیم کرده و جداگانه در
روغن با لیموترش و نمک به مدت 10 دقیقه تفت دهید. قارچ ها را به پیاز و فلفل دلمه ای اضافه کنید و 15 دقیقه تفت دهید.
7
زرده های تخم مرغ را با چنگال باز کرده و فلفل را
اضافه کنید.
8
ظرف را از روی شعله برداشته، زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
9
خورشت را چشیده و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
10
اجازه دهید خورشت 10-5 دقیقه بجوشد تا به خوبی
 جا بیافتد.

شفگورمند www.gourmand.ir در 10:51 |  لینک ثابت   •