X
تبلیغات
گورمند - رولت اسفناج و پنیر

دوشنبه بیست و پنجم تیر 1386

رولت اسفناج و پنیر


این غذا با عطر ریحان و مواد اشتها برانگیزش میتواند در برنامه غذایی هر خانواده تنوع ایجاد کند.
با توجه به پرسش خوانندگان این بار غذایی متناسب با چهارچوب غذایی مبتلایان به دیابت انتخاب کرده ایم. این غذا با عطر ریحان و مواد اشتها برانگیزش میتواند در برنامه غذایی هر خانواده تنوع ایجاد کند.

مواد لازم(برای 4 نفر)
• یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون
• یک سوم پیمانه پیاز خرد کرده
• یک حبه سیر له شده
• 2 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
• دو گوجه فرنگی متوسط خرد شده
• یک و نیم قاشق چای خوری ریحان تازه خرد شده یا نصف قاشق چای خوری ریحان خشک
• یک چهارم قاشق چای خوری شکر
• کمی نمک
• کمی فلفل سیاه
• 8 رشته لازانیا خشک
• 300 گرم اسفناج خرد شده
• سه چهارم پیمانه پنیر سفید بدون چربی یا کم چربی
• نصف پیمانه پنیر موتزارلا رنده شده
• 2 قاشق سوپ خوری پنیر پارمسان ریز رنده شده یا پودر شده
• 2 قاشق چای خوری ریحان تازه خرد شده یا نصف قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی
• 1 سفیده تخم مرغ


روش تهیه
برای سس، روغن زیتون را در یک ماهیتابه متوسط گرم میکنیم. پیاز .و سیر را در روغن داغ ریخته، حرارت میدهیم و گاهی به هم میزنیم تا پیاز نرم شود.

گوجه فرنگیها، رب، ریحان، شکر، نمک و فلفل را اضافه میکنیم و میگذاریم به جوش بیاید. حرارت را کم کرده تا حدود 5 دقیقه آهسته بجوشد و به غلظت دلخواه برسد (درب ظرف را نمیگذاریم).

در این فاصله، لازانیا را طبق دستور مندرج روی پاکت پخته، داخل آبکش ریخته و با آب سرد میشویم. میگذاریم آب اضافه آن برود.

برای مواد داخل رولت، آب اسفناج را گرفته و در یک کاسه متوسط پنیرها و ریحان را مخلوط میکنیم، سپس اسفناج و سفیده تخم را به آن افزوده و خوب به هم میزنیم تا یکنواخت شود.

فر را در درجه 350 فارنهایت یا 176 درجه سانتیگراد گرم کرده و در این فاصله رولتها را میپیچیم. به این ترتیب که مخلوط اسفناج را به طور یکنواخت بر روی ورقه های لازانیا قرار داده (هر ورقه 4/1 پیمانه) و ورقه را با دقت لوله میکنیم. رولتها را دو تا دو تا در ظروف کوچک مخصوص فر قرار داده، مقداری سس روی آنها ریخته و داخل فر قرار میدهیم. حدود 25 دقیقه بعد رولتها آماده هستند.
منبع:مجله اینترنتی فریا
شفگورمند www.gourmand.ir در 13:34 |  لینک ثابت   •