دوشنبه هفتم مرداد 1387

یه غذای ایرلندی (پای چوپان)

Easy Shepherd's Pie recipe picture

از احوالات اینجانب بپرسید ملالی نیست جز دوری بلاگیدن .امروز یه کوچولو سرمان خلوت تر بود .دیروز که تقریبا روحمان رسید خانه.همکار جان هم با جمعی از همکار جان های دیگر به بلاد خارجه مشرف شده اند و کارهای ایشان نیز روی سر حقیر نازل شده.خلاصه که امروز به ما از آن بلاد کفر زنگ زدند و کارهایشان را پیگیری نمودند و ما هم گفتیم خیالتان تخت.... تا ما هستیم غصه ای نداشته باشید ...خب بهتر است بیش از این حاشیه نرویم... و برویم سر اصل مطلب ..عرض کنیم به حضور محترمتان که غذای امروز متعلق به کشور ایرلند میباشد و بنده حقیر اسم آن را نمیدانم ..اما اگر لغت به لغت آن را بترجمیم میشود پای چوپان

مواد لازم برای پای چوپان :

گوشت چرخ کرده گوساله یا بوقلمون ------------------------- نیم کیلو

پیاز درشت خرد شده------------------------------ ۱ عدد

کره آب شده ---------------------------- ۱ قاشق غذاخوری

نخود فرنگی ------------------------------ مقداری (نمیدونم چندتا )

گوجه خرد شده --------------------------- ۱ عدد

فلفل دلمه خرد شده--------------------- یک عدد

نمک و فلفل و زردچوبه -------------------- به مقدار لازم

پوره سیب زمینی  که طرز درست کردنش هم همینجاس ------------------- اونقدری که مثل شکل سطح غذاتون رو بپوشونه..

خب طرز تهیه:

Easy Shepherd's Pie recipe picture 2 

اول پیاز رو خرد میکنین بعد تفتش میدین .بعدش گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکین .وقتی گوش حسابی تفت داده شد...نسوزونین ها... فلفل دلمه و گوجه فرنگی رو خرد و بهش اضافه کنین... بعد نخود فرنگی رو بهش اضافه کنین اگه از کنسرو نخور استفاده میکنین که هیچ اگه نپخته است حتما بگذارین تو آب جوش چند تا قل بزنه.آخر سر هم بهش ادویه اضافه کنین...خلاصه که مثل شکل بالا پخشش میکنین تو یه ظرف نشکن مثل پیرکس و روشو با مشد پوتیتو یا همون پوره سیب زمینی خودمون میپوشونین. 

Easy Shepherd's Pie recipe picture 3

حالا شد.........

Easy Shepherd's Pie recipe picture 4

خب تو این مرحله ظرف رو میگذاریم تو فر تحت حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت

Easy Shepherd's Pie recipe picture 5

بعدش که این شکلی شد .. نوش جان بفرمایید..فقط مواظب باشین چون خیلی داغه

شفگورمند www.gourmand.ir در 16:52 |  لینک ثابت   •