یکشنبه بیست و دوم اردیبهشت 1387

طرز پاک کردن خرچنگ آبی (بلو کرب)

سلام دوستان روز همگی خوش ... خب امروز  با خرچنگ چطورین ؟ بله خرچنگ منظورم این خرچنگ  گرد ها هست blue crab .خب اول پاک کردنش رو مینویسم اگه عمری باقی بود چند تا غذا هم که با خرچنگ درست میشه رو میگذارم...یادش بخیر امسال سفر کوتاهی به جزیره لارک داشتیم (نزدیک قشم) روی صخره های کنار ساحل جزیره سپاهی از این خرچنگ ها با آن استیل مسخره شان یه وری به اینطرف و ان طرف میرفتند...همسر جان که فقط به غذاهایی که با آن زبان بسته ها میشد درست کرد میاندیشید...

  

مرحله اول : ابتدا ۲ تا چنگال بزرگ رو از بدن جدا کنید و کناری بگذارید تا بعدا گوشت سفید رو از داخا اون خارج کنید.

 

 

مرحله دوم :خرچنگ رو با یه دست بگیرین و با دست دیگه سعی کنید که پوست زیرین (صدف مانند) رو جدا کنید.

 

مرحله سوم : صورت کرب (خرچنگ ) رو که به صدف زیرین متصل هست رو جدا کنید و محتویات داخلی اون رو (روده پودش .. آخه خیلی بو میده ) بیرون بیارین .لازم نیست فعلا تو این مرحله شسته بشه.

 

مرحله چهارم :یه برش مستقیم در قسمت پشت کرب ابجاد کنید .درست بالای مفصل پاها .این برش خیلی مهمه.سعی کنید که برشتون همچین برش باشه ...یهنی از عمق کافی برخوردار باشه.و این کار رو برای سمت دیگه تکرار کنین...

 

مرحله پنجم: پاهای باقی مونده رو فقط برش بدین نه اینکه بکشید.بهتره که با کمک انگشت شست قسمت زیرین رو نگه دارین.

 

مرحله ششم :یه تیکه گوشت قلنبه که سفید رنگه (خیلی هم خوشمزس به به ) تو هر قسمت بدن کرب وجود داره و با کمک چاقو این گوشتها رو طوری که سالم بمونن خارج کنین.این گوشتها خیلی چربه .. به این گوشت میگن lump

 

مرحله هفتم : بقیه گوشت خرچنگ در جایی هستش که مثل اتاق اتاق میمونه (پارتیشن بندیه) و دیواره داره و بین این دیواره ها یا تو همون اتاقک ها گوشت سفید موجوده که اسمش هست flake .با لغزاندن چاقو زیر هر بخش (اتاقک) گوشت ها رو بیرون بیارین.

 

مرحله هشتم :یه برش قطری زیر غضروف ایجاد کنید و گوشتها رو از داخل اتاقک ها خارج نمایید.

 

مرحله نهم : یه ضربه به زیر چنگولکاش(چنگال ها) بزنین .همونایی که تو مرحله اول کنار گذاشته بودین.حالا به آرومی چنگولش رو بشکونین و با کمک چاقو گوشت رو بیرون بیارین .سعی کنید درسته بیرون بیارین..

شفگورمند www.gourmand.ir در 11:52 |  لینک ثابت   •