X
تبلیغات
گورمند - ترشی گوجه

چهارشنبه دوازدهم دی 1386

ترشی گوجه

گل کلم : ۱ عدد

کلم سفید :۱ عدد

هویج : ۱ کیلو

لوبیا سبز نیم پز شده ۱ کیلو  ترجیحا درشت خرد شود

۶ کیلو کوجه فرنگی

سرکه ۲ لیوان

سیر چند حبه

نمک به مقدار لازم

تمام مواد را به غیر از گوجه خرد کرده میگذاریم تا آب آن کشیده شود (اصلا نباید خیس باشه)

تو  این فاصله گوجه فرنگی را در میکسر ریخته و به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم میجوشانیم بعد آن را از صافی عبور داده و تمام مواد را داخل آب گوجه میریزیم بعد ۲ لیوان سرکه رو هم بهش اضافه میکنیم...این مواد باید حدود ۲ روز داخل آب گوجه باشه ..هر چند وقت هم باید این مواد رو هم بزنید چون انگاری سر میره...بعد از ۲ روز میتونید داخل بانکه َ بطری َدبه یا حالا هر چیزی که مورد نظرتون هست بریزید... اگر دوست داشته باشین که تند بشه میتونین فلفل سبز هم بهش اضافه کنید ....واااای محشره امتحان کنید...

شفگورمند www.gourmand.ir در 13:44 |  لینک ثابت   •